Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους που θα επιλέξετε:

Κατάθεση ή μεταφορά  σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στο λογαριασμό της εταιρείας μας ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΑΡΙΣΤ. σε ένα κατάστημα των παρακάτω Τραπεζών ή μέσω e-banking. Υπολογίστε πάντα εφόσον η τράπεζα είναι διαφορετική από αυτή του λογαριασμού μας, το επιπλέον κόστος που απαιτεί η τράπεζά σας για την μεταφορά προς τρίτους.  

PIRAEUS BANK
IBAN GR87-0172-0380-0050-3809-3152-200

ALPHA BANK
IBAN GR96-0140-4590-4590-0200-2003-477

Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο e-mail info@e–linothiki.gr ή να μας ενημερώσετε μεσω e-mail ή τηλεφωνικά στο 211-1829178 για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας άμεσα.

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass της διαδικτυακής πύλης Alpha e-Commerce της Alpha Bank.

Αντικαταβολή

Πληρωμή κατά την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν, ο υπάλληλος της μεταφορικής εταιρείας ή του courier σας παραδώσει τα εμπορεύματα, τότε εσείς πληρώνετε με μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Για παραγγελίες που αφορούν προϊόντα μεγάλης χρηματικής αξίας, είναι στη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας μας η συγκεκριμένη μέθοδος πληρωμής να γίνει αποδεκτή ή όχι.Σε αυτήν την περίπτωση το σύστημα αυτόματα θα σας εμφανίσει τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής.

Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2,00€.