Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με έναν από τους παρακάτω τρόπους που θα επιλέξετε:

Αντικαταβολή

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της μεταφορικής εταιρείας ή του courier για να σας παραδώσει τα δέματα ή το δέμα, πληρώνετε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας. Για παραγγελίες που αφορούν προϊόντα μεγάλης χρηματικής αξίας είναι στη διακριτική ευχέρεια της εταιρείας μας η συγκεκριμένη μέθοδος πληρωμής να γίνει αποδεκτή ή όχι. Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ εντός Αττικής, δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση για αυτή τη μέθοδο πληρωμής.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, πρέπει να προχωρήσετε στην κατάθεση ολόκληρου του ποσού στο λογαριασμό της εταιρείας μας ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΑΡΙΣΤ. σε ένα κατάστημα των παρακάτω Τραπεζών ή μέσω e-banking :

PIRAEUS BANK
IBAN GR87-0172-0380-0050-3809-3152-200

ALPHA BANK
IBAN GR96-0140-4590-4590-0200-2003-477

Εφόσον κάνετε την κατάθεση, θα πρέπει να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής στο e-mail info@e–linothiki.gr ή να μας ενημερώσετε μεσω e-mail ή τηλεφωνικά στο 211-1829178 / 694-8871596 για να ολοκληρωθεί η παραγγελία σας άμεσα.

Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass της διαδικτυακής πύλης Alpha e-Commerce της Alpha Bank.

PAYPAL

Το PayPal είναι ένα απολύτως ασφαλές διεθνές σύστημα εξόφλησης αγορών μέσω πιστωτικών καρτών και δέχεται VISA, MASTERCARD και AMERICAN EXPRESS όλων των τραπεζών.
Τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν απόρρητα και το livingcrueltyfree.gr δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά.