Τρόποι Αποστολής

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

Η εταιρεία μας αποστέλλει προϊόντα σε όλη την Ελλάδα. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 2 έως 5 εργάσιμες μέρες και μπορεί να αυξηθεί, ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας και τα είδη (πχ. ειδικές κατασκευές).

Οι παραγγελίες είτε για ξενοδοχειακό ιματισμό, είτε για οποιαδήποτε άλλο σκοπό, λόγω του συγκριτικά μεγάλου όγκου των εμπορευμάτων που μπορεί να καταλαμβάνουν όπως οι πετσέτες, παπλώματα κ.α. ογκώδη εμπορεύματα, αποστέλλονται συνήθως με πρακτορεία μεταφορών με σκοπό το κόστος μεταφοράς να είναι συγκριτικά πολύ οικονομικό, για τον αγοραστή σε σχέση με courier, ΕΛΤΑ κλπ. Οι συγκεκριμένες μεταφορικές εταιρείες παραδίδουν τα εμπορεύματα σε 1-2 μέρες από το χρονικό διάστημα που τα παρέλαβαν από την εταιρεία μας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να παραδώσει τα εμπορεύματα στην μεταφορική εταιρεία.Το κόστος μεταφοράς από την μεταφορική εταιρεία προς τον αγοραστή επιβαρύνει τον Αγοραστή για αποστολές εκτός Αττικής το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με την περιοχή, καθώς κάποιες πολύ απομακρυσμένες περιοχές που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια, υπάρχει πιθανότητα, το εκάστοτε πρακτορείο στο οποίο έχει γίνει η παράδοσή των εμπορευμάτων, να απαιτήσει κάποιο έξτρα κόστος, πέραν της παραγγελίας, ώστε να σας το φέρει στην πόρτα σας. 

Παραλαβή από το κατάστημα.  Είναι δωρεάν το κόστος παραλαβής των εμπορευμάτων από το κατάστημα. Σε αυτή την διαδικασία, από την στιγμή που θα κάνετε την παραγγελία σας, εάν επιλέξετε, σημείο παραλαβής το κατάστημα μας,  θα ενημερωθείτε μέχρι και την επόμενη εργάσιμη μέρα για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Το κατάστημα βρίσκεται στην :Ελ. Βενιζέλου 43, Πειραιάς,  ΤΚ: 18532.