Τρόποι Αποστολής

ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

Η εταιρεία μας αποστέλλει προϊόντα σε όλη την Ελλάδα. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων αναγράφεται σε κάθε προιόν χωριστά για το καθένα. Είδη στην παραγγελίας σας με διαφορετικούς χρόνους παράδοσης, υπολογίζεται ο χρόνος παράδοσης, με το προϊόν που έχει τον μεγαλύτερο χρόνο. Επίσης, μπορεί να αυξηθεί, ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας και τα είδη (πχ. ειδικές κατασκευές).

Παραγγελίες που αφορούν ξενοδοχειακό ιματισμό, είτε για οποιαδήποτε άλλο επαγγελματικό σκοπό, λόγω του συγκριτικά μεγάλου όγκου των εμπορευμάτων που μπορεί να καταλαμβάνουν όπως οι πετσέτες, παπλώματα κ.α. ογκώδη εμπορεύματα, αποστέλλονται συνήθως με πρακτορεία μεταφορών με σκοπό το κόστος μεταφοράς να είναι συγκριτικά πολύ οικονομικό, για τον αγοραστή σε σχέση με  κάποια courier. Οι συγκεκριμένες μεταφορικές εταιρείες παραδίδουν τα εμπορεύματα σε 1-2 μέρες από το χρονικό διάστημα που τα παρέλαβαν από την εταιρεία μας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να παραδώσει τα εμπορεύματα στην μεταφορική εταιρεία ή στην κούριερ που συνεργαζόμαστε, ανάλογα πάντα με τον όγκο της συνολικής παραγγελίας..Το κόστος μεταφοράς από την μεταφορική εταιρεία προς τον αγοραστή επιβαρύνει τον Αγοραστή, το οποίο διαμορφώνεται ανάλογα με την περιοχή, καθώς κάποιες πολύ απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια, υπάρχει πιθανότητα, το εκάστοτε πρακτορείο στο οποίο έχει γίνει η παράδοσή των εμπορευμάτων, να απαιτήσει κάποιο έξτρα κόστος, πέραν της παραγγελίας, ώστε να σας το φέρει στην πόρτα σας. Σε μια τέτοια περίπτωση η εταιρεία μας θα επικοινωνήσει μαζί σας, ούτως ώστε να γνωρίζετε από πριν το ενδεχόμενο αυτό και να σας προτείνει κάποια εναλλακτική λύση ώστε να μην απαιτηθεί κάποιο έξτρα κόστος, πχ. να το παραλάβετε οι ίδιοι, από το κοντινότερο σημείο παράδοσης της περιοχής σας.

Παραλαβή από το κατάστημα.  Είναι δωρεάν το κόστος παραλαβής των εμπορευμάτων από το κατάστημα. Σε αυτή την διαδικασία, από την στιγμή που θα κάνετε την παραγγελία σας, εάν επιλέξετε τρόπο αποστολής :  “Παραλαβή από το κατάστημα”, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Το κατάστημα βρίσκεται στην :Ελ. Βενιζέλου 43, Πειραιάς,  ΤΚ: 18532.