ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων αναγράφεται σε κάθε προϊόν χωριστά για το καθένα. Είδη στην παραγγελίας σας με διαφορετικούς χρόνους παράδοσης, υπολογίζεται ο χρόνος παράδοσης, με το προϊόν που έχει τον μεγαλύτερο χρόνο. Επίσης, μπορεί να αυξηθεί, ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας και τα είδη (πχ. ειδικές κατασκευές).

Η χρέωση των μεταφορικών όπου υπάρχει ενδεικτική στην παραγγελία σας αφορά το σύνολο των ειδών, για μικρού δέματος, με βάρος 4 κιλών το ανώτερο μέσω της εταιρείας courier. Για μεγαλύτερες διαστάσεις προιόντων, οι οποίες μπορεί να προκύψουν, σε παραγγελίες με ακανόνιστα δέματα λόγω διαφορετικής ογκοχρέωσης (πχ σε παπλώματα, κουβέρτες, μαξιλάρια), αποστέλλονται συνήθως με μια επιπλέον χρέωση μεταφορικών προς το παραλήπτη σύμφωνα με τους τρέχοντες τιμοκαταλόγους του εκάστοτε πρακτορείο μεταφορών της περιοχής του.

Παραγγελίες που αφορούν ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΟ ΙΜΑΤΙΣΜΟ το κόστος των μεταφορικών εξόδων δεν συμπεριλαμβάνεται στην παραγγελία : Το κόστος είναι αποκλειστικά του αγοραστή, το οποίο διαμορφώνεται από την συνολική και τελική ογκοχρέωση των εμπορευμάτων προς αποστολή και χρεώνεται, σύμφωνα με τους εκάστοτε τιμοκαταλόγους που διαθέτουν τα συνεργαζόμενα πρακτορεία μεταφορών και ουδεμία ευθύνη φέρει η e-linothiki για την τελική χρέωση αυτή . Εάν επιθυμείτε να τα παραδώσουμε σε μια μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας, παρακαλούμε στείλτε μας τα στοιχεία της, στις Σημειώσεις Παραγγελίας της παραγγελία σας, ή στείλτε μας e-mail αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Διαφορετικά η e-linothiki θα τα παραδώσει στις εκάστοτε συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρείες και η παραλαβή των εμπορευμάτων σας, θα γίνεται στην έδρα της μεταφορικής εταιρείας της περιοχή σας.

Οι περισσότερες εταιρείες μεταφορών, καλύπτουν παραδόσεις σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας. Η συννενόηση γίνεται αποκλειστικά από εσάς, με δική σας ευθύνη, με το πρακτορείο εάν επιθυμείτε να σας το φέρουν στην διεύθυνση σας και όχι να το παραλάβετε από το εκάστοτε πρακτορείο στο οποίο έχει γίνει αποστολή των εμπορευμάτων σας.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης, τα μαξιλάρια ύπνου, τα παπλώματα, τα επιστρώματα, δεν επιστρέφονται και δεν αλλάζονται για λόγους υγιεινής.

Δεν γίνονται επίσης, αποδεκτές οι επιστροφές και δεν έχουν δυνατότητα αλλαγής, σε όλα τα ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΕΙΔΗ ή σε προϊόντα όπου έχει γίνει επεξεργασία (όπως κέντημα με όνομα επιλογής σας, ή κάποιο λογότυπο), ή σε είδη από την κατηγορία : Κούπες.

Οι περισσότερες εταιρείες μεταφορών, καλύπτουν  παραδόσεις σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Όμως σε κάποιες απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια, υπάρχει πιθανότητα, το εκάστοτε πρακτορείο στο οποίο έχει γίνει η παράδοσή των εμπορευμάτων και βρίσκονται εκεί, να απαιτήσει από εσάς, κάποιο έξτρα κόστος, πέραν της παραγγελίας, ώστε να σας το φέρει στην περιοχή σας. Σε μια τέτοια περίπτωση, η συνεννόηση γίνεται αποκλειστικά από εσάς, με δική σας ευθύνη, με το πρακτορείο.

Συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών: ELTA COURIER, ΤΑΧΥΔΕΜΑ

Παραλαβή από το κατάστημα. Είναι δωρεάν το κόστος παραλαβής των εμπορευμάτων από το κατάστημα. Σε αυτή την διαδικασία, από την στιγμή που θα κάνετε την παραγγελία σας, εάν επιλέξετε τρόπο αποστολής: “Παραλαβή από το κατάστημα”, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.
Το κατάστημα βρίσκεται στην: Καραΐσκου 111, 18532 Πειραιάς