ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων αναγράφεται σε κάθε προϊόν χωριστά για το καθένα. Είδη στην παραγγελίας σας με διαφορετικούς χρόνους παράδοσης, υπολογίζεται ο χρόνος παράδοσης, με το προϊόν που έχει τον μεγαλύτερο χρόνο. Επίσης, μπορεί να αυξηθεί, ανάλογα με τον όγκο της παραγγελίας και τα είδη (πχ. ειδικές κατασκευές).

Παραγγελίες που αφορούν ξενοδοχειακό ιματισμό, είτε για οποιαδήποτε άλλο επαγγελματικό σκοπό, λόγω του συγκριτικά μεγάλου όγκου των εμπορευμάτων που μπορεί να καταλαμβάνουν όπως οι πετσέτες, παπλώματα κ.α. ογκώδη εμπορεύματα, αποστέλλονται συνήθως με τα πρακτορεία μεταφορών.

Οι περισσότερες εταιρείες μεταφορών, καλύπτουν  παραδόσεις σχεδόν σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Όμως σε κάποιες απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές που βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια, υπάρχει πιθανότητα, το εκάστοτε πρακτορείο στο οποίο έχει γίνει η παράδοσή των εμπορευμάτων και βρίσκονται εκεί, να απαιτήσει από εσάς, κάποιο έξτρα κόστος, πέραν της παραγγελίας, ώστε να σας το φέρει στην περιοχή σας. Σε μια τέτοια περίπτωση, η συνεννόηση γίνεται αποκλειστικά από εσάς, με δική σας ευθύνη, με το πρακτορείο.

Συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών: Easy Mail, ELTA COURIER, Speedex.

Παραλαβή από το κατάστημα. Είναι δωρεάν το κόστος παραλαβής των εμπορευμάτων από το κατάστημα. Σε αυτή την διαδικασία, από την στιγμή που θα κάνετε την παραγγελία σας, εάν επιλέξετε τρόπο αποστολής: “Παραλαβή από το κατάστημα”, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.
Το κατάστημα βρίσκεται στην: Ελ. Βενιζέλου 43, Πειραιάς, ΤΚ: 18532.